Tervetuloa avajaisiin!

Kaupunkifestivaali Yläkaupungin Yön uusi tuotantotiimi kutsuu kaikki kevään tapahtuman ideoinnista ja toteuttamisesta kiinnostuneet vapaamuotoiseen illanviettoon Opinkiven saunalle (Keskussairaalantie 2, Jyväskylä) tiistaina 5. helmikuuta kello 18-23:30.

Tapahtuma toimii samalla festivaalin ensimmäisinä avajaisina, eihän tällaisen tapahtuman järjestäminen koskaan yhdessä päivässä eikä muutaman hengen voimin tapahdu.

Kutsu koskee kaikkia tapahtumaa aiemmin järjestäneitä, vapaaehtoisia, harjoittelijoita, järjestämisestä kiinnostuneita, esiintyjiä tai esiintymisestä kiinnostuneita, yhteistyökumppaneita, tapahtumapaikkojen edustajia, järjestöjen ja yhdistysten hahmoja, Yön hallitusaktiiveja, median edustajia, ynnä muita.

Saunat (miesten ja naisten sauna) lämpimänä, ellei jopa kuumana kello 20-23. Oma pyyhe mukaan.

Lisätietoja / yhteydenotot ja ideat sähköpostitse:

Kyösti Ylikulju, toiminnanjohtaja
toimisto@ylakaupunginyo.fi

Veera Tuhkala, tuottaja
veera.tuhkala@ylakaupunginyo.fi